Yaz sezonunun sonlarına yaklaşırken, Mine Tugay kucağında köpeğiyle bikinili pozlarını paylaşarak büyük ilgi topladı.


Ünlü oyuncu, son olarak Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor, Beril Pozam ve Emre Altuğ gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde Defne karakterini canlandırarak adından sıkça söz ettirdi.

Başarılı oyunculuk kariyerinin yanı sıra sosyal medya hesabında paylaştığı gönderilerle magazin gündemine sık sık damga vuran güzel isim Mine Tugay, kırmızı bikinisiyle havuza girdi ve bu anı paylaştı. Havuzda köpeğiyle poz veren ünlü oyuncuya gelen yorumlar ise sosyal medyanın gündemini meşgul etti.



Kimileri Tugay'a espriyle yaklaşarak "Hav hav" yorumları yaparken, bazıları ise mizahi bir şekilde "Köpek başvuruları nereden yapılıyor" dedi. Mine Tugay'ın fit görünümüne gelen beğeniler ise görenleri güldürdü; bazıları ise espriyle, "Bazen köpek olmak ister insan" ifadesini kullandı.


MİNE TUGAY KİMDİR?

28 Temmuz 1978 tarihinde Konya'da doğan, Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu olan bu yetenekli sanatçı, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı dizideki "Suna" karakteri ile geniş bir kitle tarafından tanınmıştır. Ayrıca, Semaver Kumpanya ve Tiyatro Dot gibi önemli tiyatro topluluklarının sahnelediği oyunlarda da başarılı performanslar sergileyen oyuncu, özellikle Karatavuk adlı oyunundaki performansıyla 13. Afife Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır.

HABER MERKEZİ

Editör: Funda Işık