Çeyrek finalde Çin ile mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımı zorlu geçen maçta muhteşem bir mücadele vererek setlerde 3-2'lik skorla yenerek yarı finale çıkmaya hak kazandı. Maç sonunda tüm takım göz yaşlarını tutamazken Sultanlar, mutluluklarını saatler sonra sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak gösterdiler.

Filenin Sultanları'nın kaptanı Eda Erdem mutluluğunu 'Yaş 37, yolun da finalin de yarısı. Kalpten sevgiler.' notuyla paylaşırken İrfan Can Kahveci'de yorum yaparak bu sevince ortak oldu.

Ekran Resmi 2024 08 06 16.49.46

'BOL ŞANS İRFAN CAN!'

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, zorlu Lille deplasmanında galibiyet için sahada olacak. Milli orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci akşam oynanacak maç öncesinde Filenin Sultanları'nın maçını kaçırmadı. Kaptan Eda Erdem'in paylaşımının altına yorum yapan Kahveci 'Ne güzel şeysin sen hep yaşın 19! Tebrikler Kaptan' notunu düşerken Erdem'den yanıt gecikmedi. Akşam oynanacak maç için şans dileyen kaptan 'Her zamanki gibi çokça nezaket. Sizlerle de gülsün yüzümüz bu akşam, bol şans İrfan Can!' diyerek yanıt verdi.

Muhabir: Lila Okyanus