Lisa Marie Presley'in anı kitabı çıktı. Özellikle Michael Jackson'la ilgili ifadeleri çok konuşulacak. Presley'in ilk evliliğinden olan kızı Riley Keough, annesinin kaydettiği kasetleri dinleyerek yarım kalan kitabı tamamladı.

35 YAŞINDAYDI

Bir başka müzik efsanesi Elvis Presley'in tek çocuğu olan Lisa Marie, 54 yaşında obezite ameliyatından kaynaklanan komplikasyonlar sonrasında hayatını kaybetmişti. Michael Jackson ve Presley, 1994'te evlenmiş ve 1996'da boşanmıştı. O sıralarda Jackson 35, Presley ise 25 yaşındaydı.

EVLENMEK İSTİYORUM

Kitapta Presley, Jackson'ın Las Vegas'a yaptığı bir gezi sırasında aşkını itiraf ettiğini belirtti. Presley, "Michael, 'Fark ettin mi bilmiyorum ama ben sana sırılsıklam aşığım. Evlenmek ve çocuk sahibi olmak istiyorum' dedi" ifadeleri yer alıyor.

MADONNA SALDIRMIŞ!

Presley, "Bana hala bakir olduğunu söylemişti Sadece Tatum O'Neal ve Brooke Shields ile öpüşmüş. Bunun haricinde fiziksel birliktelik olmamış. Bir kere Madonna onunla birlikte olmaya çalışmış ama hiçbir şey yaşanmamış" satırlarına imza attı.

HAYATIMIN HATASI

Michael Jackson, küçük çocuklara tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanıp beraat etmişti. Presley, "Ben böyle bir şeyi hiç görmedim. Eğer görseydim onu ​​şahsen öldürürdüm" diye yazdı. Presley, 2007 yılında Marie Claire dergisine verdiği röportajda Jackson'la evlenmeyi "hayatının en büyük hatası" olarak nitelemişti. Çiftin hiç çocukları olmadı.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ