47 yaşındaki Michael Ballack, 16 yıl önce Stamford Bridge'deyken yakın arkadaşı ve Formula 1’in efsane pilotu Michael Schumacher'in tavsiyesi üzerine satın aldığı Ferari’nin en iyi modeli olarak gösterilen California Spiter’ini satmaya karar verdi. 

Ferrari3....

Gelecek hafta California’da düzenlenecek olan bir müzayede de satışa çıkarılacak olan 250 GT SWB California Spider'ın azami hızı 145mph ve 0-60mph'ye 7,2 saniyelik bir sürede ulaşabiliyor.

Müzayede uzmanları ilk günkü özelliliğini koruyan Ferrari 250 GT SWB California Spider’ın 18 milyon sterline (Yaklaşık 750 milyon TL) alıcı bulmasının kimseyi şaşırtmaması gerektiğini söylüyor. 

Ferrari1....-1

Bu arada bir dönemin en büyük Alman futbolcuları arasında gösterilen Michael Ballack’ın futbolculuk yaşamı boyunca oynadığı kulüplere 7 milyon sterlin (Yaklaşık 300 milyon TL) kazandırdığı düşünülürse, Ferrari’sinin Ballack’a daha çok kazandıracağı söylenebilir. Ballack transfer olduğu kulüplerde sözleşmesini sonuna kadar oynayıp, oynadığı kulübe bonservis bedeli kazandırmadan istediği kulübe gitmesiyle ünlüydü. 

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ