Ekranın iddialı dizisi Yalı Çapkını'nda başrol oynayan  Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir bir dargın bir barışık sürdürdükleri ilişkileriyle sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. En son ilişkilerini noktayalan ve birbirlerini sosyla medyada takibi bırakan çiftin geçen haftalarda yeniden barıştığı iddia edilmişti. 

Ekran Resmi 2024 08 25 07.04.18

GÖRÜNTÜLER ŞAŞIRTTI

Ancak Mert Ramazan Demir Bali’de eksi İşte Benim Stilim programının yarışmacılarından Özden Cerrahoğlu ile birlikte olduğu ortaya çıktı. Demir bir gece kulübünde Cerrahoğlu ile eğlenirken görüntülendi. Bu görüntülerin ardında Afra Saraçoğlu ile ilgili barışma iddialarının gerçekliği şüphe uyandırdı. 

BİR KÜS BİR BARIŞIKLAR

Magazin gündeminde felaket habercisi olarak bilinen Onur Akay 'Ben her zaman Mert Ramazan Demir’in Afra Saraçoğlu’nu aldatmadığını sizlere ifade ettim. Ancak bazı ortamlarda çekilen video ve fotoğraflar, maalesef bu ilişkiyi zedeliyor ve birbirlerini çok seven çiftin arasını bile bozabiliyor. Ancak Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aşkında sürpriz gelişmeler yaşandı. Yalı Çapkını oyuncularından iki kişi araya girerek Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’i barıştırdılar. Hatta Mert, Afra Avusturya'ya gitmeden evinde kalmaya başladı.' demişti. 

Ekran Resmi 2024 08 25 07.06.51

NE OLMUŞTU?

En son birlikte olan ve dizi sezon finali yapar yapmaz İspanya tatiline çıkan iki ünlü oyuncu, 16 Temmuz'da sosyal medyada birbirlerini takipten çıkarttı. Ünlü çiftin bu hamlesi ayrıldıkları olarak yorumlandı. Ancak çiftin sıkı takipçileri dikkat çeken bir detayı gözden kaçırmadı. 

S 8Cdca3611Daf00B8De6Ad837521B79B0Aae238F9

OYUN MU OYNADILAR?

En baştan itibaren ilişkilerini yalanlayan, ardından birlikte görüntülenmelerine rağmen aşkları hakkında konuşmayan fakat mutlaka magazin gündemine konu olan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in geçen yıl da aynı tarihte birbirlerini takip etmeyi bırakarak ayrılık iddialarıyla gündem oldukları ortaya çıktı. 

Yaşananların bir tiyatrodan ibaret olduğu ve dizi sezonu yaklaşırken daha fazla reyting uğruna böyle bir oyuna başvurulduğu gündeme geldi.  

Kaynak: DEMET SAROVA