Mersin-Antalya D-400 karayolunda meydana gelen trafik kazasında, bir uzman çavuş ve bir Rus vatandaşı hayatını kaybetti, 35 kişi ise yaralandı. Kaza, Silifke İlçesi Işıklı Mahallesi sınırlarında gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde görevli işçileri taşıyan İ.K. (65) yönetimindeki 06 EEP 718 plakalı otobüs, Mersin yönüne seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçti. Otobüs, karşı şeritte ilerleyen ve Akkuyu NGS'de görevli Uzman Çavuş Y.D. tarafından kullanılan 27 R 2950 plakalı otomobil ile işçilerin bulunduğu H.Y.'nin kullandığı 31 AIM 470 plakalı otobüse çarptı.

Kaza sonucu, otomobilde bulunan Uzman Çavuş Barış Gülçiçek ve otobüste yer alan Rus vatandaşı Ismailova Ncmannoba olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerine intikal etmesinin ardından ambulanslarla ilçe devlet hastanesine ve Silifke'deki özel hastanelere kaldırıldı.

6 Şubat'ta kendisini enkazdan çıkartan itfaiyeciyle evlendi 6 Şubat'ta kendisini enkazdan çıkartan itfaiyeciyle evlendi

Kaza nedeniyle D-400 karayolu uzun süre trafiğe kapalı kaldı. Olay yerinde sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, yaralıların tedavisi ve kazanın nedenine ilişkin incelemeler sürdürülüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ