"Son olarak "Ego" adlı dizide başrol oynayan Melisa Aslı Pamuk'un, Fransa'nın Lille takımında futbol oynayan Yusuf Yazıcı ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Yazıcı, birkaç hafta önce sosyal medya hesabından Pamuk'un fotoğrafını paylaşarak ilişkilerini resmi hale getirmişti. İkilinin birbirlerinden ayrı kalmak istemedikleri ve sık sık buluştukları, Pamuk'un sevgilisini Türkiye'de bir futbol takımıyla anlaşması konusunda teşvik ettiği iddia edilirken, yeni bir bomba iddia da gündeme geldi."

Sabah gazetesinden Bülent Cankurt'un iddiasına göre, Fransa'nın Lille takımında futbol oynayan Yusuf Yazıcı, Melisa Aslı Pamuk'a evlenme teklifi yapmış. Ancak 32 yaşındaki güzel oyuncu, kendisinden 6 yaş küçük futbolcu sevgilisine henüz cevap vermemiş, bu durum herkesi şaşırtmış. Güzel oyuncunun teklifi kabul etmemesinin nedeni ise hala bilinmiyor.

MELİSA  ASLI PAMUK KİMDİR?

Melisa Aslı Pamuk, 14 Nisan 1991'de Hollanda'da doğdu ve ailesi İskenderun kökenlidir. 2011 yılında düzenlenen Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması'nda birinci olarak Miss Turkey tacını kazandı. Bu başarısıyla Türkiye'yi Miss Universe (Kâinat Güzellik Yarışması) için Brezilya'nın São Paulo şehrinde temsil etme hakkını elde etti. Ayrıca 2009 yılında Best Model of Turkey yarışmasında "Best Promising" (Umut/Gelecek Vaat Eden Model) unvanını aldı.

Melisa Aslı Pamuk, çok dillidir; Türkçe, İngilizce, Felemenkçe, Almanca konuşabilmektedir ve orta seviyede Fransızca bilmektedir. Amsterdam Üniversitesi'nde Psikoloji eğitimine başlamış, ancak Miss Turkey kariyeri için okulu dondurmuştur. Boyu 1.76 cm, kilosu 58 kg ve vücut ölçüleri 85-62-90'dır. Modellik kariyerine 14 yaşında başlamıştır.

Pamuk, oyunculuk kariyerine on üç yaşındayken başlamış ve Hollanda'da yayınlanan "Dat zit wel snor" adlı kısa filmde başrol oynamıştır. Türkiye'deki oyunculuk kariyeri, bir GSM reklamında oynamasıyla başlamış, daha sonra Yer Gök Aşk adlı dizinin 3. sezonunda başrol oynamış ve aynı yıl G.D.O. KaraKedi adlı sinema filminde rol almıştır.

YUSUF YAZICI KİMDİR?

Yusuf Yazıcı, 29 Ocak 1997 doğumlu ve Trabzon'da dünyaya gelmiştir. Boyu 184 cm'dir ve on numara pozisyonunda oynamaktadır. Milli takım formasını 39 kez giyen Yusuf Yazıcı, bu sezon Trabzonspor'da mücadele etmektedir ve 24 maçta 6 gol atıp 2 asist yapmıştır.

HABER MERKEZİ
Editör: Funda Işık