Yaşadığı sağlık sorunlarıyla birlikte televizyondan uzak kalan Mehmet Ali Erbil, kendinden yaşça çok küçük kadınlarla yaşadığı ilişkilerle gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Erbil'in 27 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan, yaptığı canlı yayında şovmenle para için değil sevdiği için birlikte olduğunu söyleyerek, "Mali 4 kişiyle evlendi, benimle evlenmiyor. Para mevzu olsaydı bu konuma asla düşmezdim ve ondan ayrılırdım. Onu sevdiğim için buradayım" demişti. Erbil ise, "Bir şey anladınız mı?" diye sormasıyla dikkat çekmişti.

Böyle hizmetçi yuva yıkar: 2 saatlik çalışma ücreti 52 bin TL! Böyle hizmetçi yuva yıkar: 2 saatlik çalışma ücreti 52 bin TL!

Mehmet Ali Erbil, bu kez de bir restoranda yaptıklarıyla olay oldu. Ünlü şovmen, restoranda Arapların masasına gidip etrafında dans etti, Arapça konuşmaya çalışarak turistleri güldürdü. Şapkayı elinde tutup masanın etrafında dolaşan Mali, turistlerden para topladı. Turistlerden biri şapkaya 20 TL koyunca da, "20 lira veriyor verdiği paraya bak." diyerek tepki gösterdi.

Kaynak: LİLA OKYANUS