Son dönemde futbolculara yönelik çok sık gündeme gelen tecavüz suçlamalarına bir yenisi eklendi.

İsveç basını, sakatlığı nedeniyle milli takımında olmayan ve ‘kaçamak’ yapmak için İsveç’e gelen Kylian Mbappe’nin adının bir tecavüz iddiası ile karşı karşıya olduğunu yazdı. İsveç basınına göre olay Stockholm'de bir gece kulübü ziyareti sonrasında meydana geldi. İddialara göre; Mbappe ve arkadaşları, gece kulübünden ayrıldıktan sonra tanıştıkları bir grupla birlikte vakit geçirdi.

İsveç’in prestijli gazetelerinden Aftonbladet, olayın ardından bir kadının hastaneden tıbbi yardım talep etmesi üzerine polisin durumu incelemeye aldığını ve soruşturma başlattığını yazdı.

Polis ekipleri, iddialar üzerine Mbappe ve arkadaşlarının kaldığı otelde inceleme yaptı.

RMC Sport ise Kylian Mbappe’nin suçlamayı reddettiğini yazdı. Spor kanalının haberine göre Mbappe, İsveç'te cinsel ilişki yaşadığını kabul etti ancak bunun rızaya dayalı bir ilişki olduğunu iddia etti. Mbappe’nin elinde, iddiada bulunan mağdurun, yakın ilişki yaşadıktan sonra kendisine gönderdiği mesajların olduğu da belirtildi.

NE OLDU?

25 yaşındaki oyuncu, İsveç medyasında yer alan ve polisin yakın zamanda arkadaşlarıyla birlikte kaldığı bir otelde yaşandığı iddia edilen tecavüz olayını soruşturduğunu iddia eden habere yanıt verdi. Mbappe geçen hafta Çarşamba'dan Cuma'ya kadar Stockholm'deki Bank Hotel'de kaldı ve Aftonbladet polisinin Perşembe gecesi meydana gelen bir olayı soruşturduğu öne sürüldü. 

Kaynak: HABER MERKEZİ