Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ve Wanda Nara'nın ayrılığı, Arjantin medyasının gündeminden de düşmüyor. Evliliklerine son vere kararı alan çiftin her yaptığı dikkat çekerken bu kez de Icardi’nin son hamlesi gözden kaçmadı.  

Adana Demirspor maçında sakatlanan ve bir süre tedavi görecek olan Galatasaray'ın golcü oyuncusu Icardi, ülkesine gitti ve Instagram’da Buenos Aires’in Nunez bölgesindeki lüks ‘Chateau Libertador’ kompleksindeki yeni bir daireden paylaşım yaptı.

TERCİHİ MERAK KONUSU OLDU

Bu kompleksin Wanda Nara'nın yakın arkadaşları şarkıcı Kennys Palacios ve ünlü avukat Ana Rosenfeld'in yaşadığı yer olması gözlerden kaçmadı. Icardi’nin Wanda Nara’ya yakın bir konum seçmesi aşk daha bitmedi söylentilerine neden oldu. 

Galatasaray, Süper Lig'in 4. haftasında Adana Demirspor deplasmanında kritik bir karşılaşmaya çıkmış, Icardi mücadelenin 24. dakikasında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edememişti.  Arjantinli futbolcu, saha içinde kısa bir tedavi süreci geçirdikten sonra oyundan alınmak zorunda kaldı. 

G W Y Uz X Q A A T Cj A

TEDAVİSİNE DEVAM EDİYOR

Galatasaray Mauro Icardi'nin sağlık durmunu açıklayıp şu ifadelere yer vermişti; 'Trendyol Süper Lig’in dördüncü haftasındaki Adana Demirspor karşılaşmasının ilk yarısında sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden ve bugün sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edilen futbolcumuz Mauro Icardi’nin tedavisine başlanmıştır.' 

Kaynak: DEMET SAROVA