Galatasaray'ın kral golcüsü Mauro Icardi'nin adı son haftalarda, River Plate ile ilişkilendiriliyor. Yıldız isim Buenos Aires'teki evinin River stadına bakan manzarasından bir dizi fotoğraf yayınladı. River Plate cephesine mavi boncuk dağıttı. Fotospor'da yer alan habere göre; yerel gazeteci Hernán Castillo'ya göre şimdilik River'dan Icardi'ye herhangi bir yaklaşım yok. Ancak Icardi'den Buenos Aires kulübüne doğru bir yaklaşım var.

MAURO ICARDI SİNYAL VERİYORMUŞ

Castillo yaptığı açıklamada "Baştan çıkarma oyununu sürekli oynayan kişi Icardi. Her üç ya da dört günde bir stadın fotoğrafını yüklüyor. Pek normal değil. Bana sorarsanız: Onu Dünya Kulüpler Kupası maçları için 6 aylığına getirir miyim? Hiç kuşkusuz. O çok iyi bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

GERİ DÖNMEK İSTEDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Radio La Red'den Daniel Baretto birkaç gün önce Icardi'nin Wanda Nara ve çocuklarının yanına dönmek istediğinden bahsetti. Öte yandan bu sezona daha önceki 2 sezona nazaran tutuk başlayan Mauro Icardi'nin Arjantin'e dönmek istediği birçok basın kuruluşu tarafından manşetlere taşındı.

Kaynak: Haber Merkezi