Galatasaray'ın yıldız ismi Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara'nın ayrılık haberleri günlerdir magazin gündeminde en çok konuşulanlar arasında yerini koruyor. America TV spikeri Luis Ventura'ya Icardi ile ayrılığını doğrulayan Nara'nın "Kişisel ve sağlık sorunları nedeniyle bir kez daha denedim ama olmadı. Bırakın herkes konuşsun, ben hiç konuşmadığım şeyleri sona bırakıyorum." sözleri sonrası ayrılık nedenleri merak konusu olmuştu. 

640Xauto-34

RESMEN GEL GEL YAPTI!

Nara'nın Arjantin'de oldukları sırada Icardi'nin sosyal medya hesabı üzerinden bir Türk infulencerla yaptığı konuşmaları yakaladığı ve aldatıldığını öğrendiği ileri sürülmüştü. Henüz barışıp barışmayacakları belli olmayan çiftin ayrılık açıklamaları sonrasında boşta kalan Icardi'nin de kısmeti açıldı.Simge Sağın geçen günlerde Icardi'yle özdeşleşen şarkısı 'Aşkın Olayım'ı hashtag yaparak 'Başlıyoruz' yazıp göz kırpma emojisi kullandı. Simge Sağın'ın bu mesajı özellikle Galatasaray taraftarlarınca Icardi'ye mesaj olarak değerlendirildi. Simge daha önce yıldız futbolcu için “Gördüğüm en yakışıklı futbolculardan biri, ‘Yakışıklım’ parçası ona söylenmeli zaten. Gerçi Icardi için ne söylense az.' demişti.

Ekran Resmi 2024 07 15 14.07.33

TORREIRA İLE EĞLENMİŞTİ

Sağın'dan sonra taze şarkıcı Aleyna Kalaycıoğlu da sahne aldığı tatil mekanında 'Aşkın Olayım'ı seslendirerek sosyal medyanın diline düştü. Kalaycıoğlu'nun bu şarkıyı seçme nedeninin Icardi'nin ilgisini çekmek için olduğu yorumları yapıldı. Öte yandan şarkıyı kötü okuduğuna ve sesine dair de çok sayıda yorum yapıldı.  Survivor All Star'da yarışırken gündemden düşmeyen Kalaycıoğlu, yarışmanın ardından soluğu gecelerde almış ve Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira ile eğlenirken görüntülenmişti. İkilinin samimi halleri gözlerden kaçmamıştı. Gecenin sonunda mekandan ayrı ayrı çıkmayı tercih eden iki isimden Aleyna Kalaycıoğlu'na muhabirler Torreira sorusuna "Yok arkadaşlar ya ne diyebilirim, bir şey diyemem şu an" ifadelerini kullanmıştı.  

Kaynak: DEMET SAROVA