Maurizzio Sarri, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olmak üzere. Asbaşkan Hüseyin Yücel'le yaptığı görüşmeden sonra Cagliari, Panathinaikos ve Leicester City'den teklifler alan İtalyan teknik adam, siyah-beyazlılarla temas kurdu. Son kararını önümüzdeki hafta vereceğini ve kendisine 1 hafta süre vermelerini istedi.

Beşiktaş alternatif hoca arayışlarına da devam ediyor ancak bu arada sosyal medyadaki fenomenlere oyalanmaları için PAOK'tan Razvan Lucescu ile hali hazırda Suudi Arabistan'da çalışan Slaven Bilic isimleri verildi.

Lucescu; PAOK'la Şampiyonlar Ligi'ne hazırlanıyor. Bilic ise Messi ve Modric transferleriyle uğraşıyor. Yücel, Başkan Hasan Arat'la yaptığı görüşmede Sarri'den olumlu dönüş beklediğini söyledi. Hatta daha da iddialı bir ifade kullandı: Bu hafta KAP gelir.

TERİM SÜRPRİZİ YAŞANABİLİR!

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Cuma günü Fatih Terim'le bir yemek yedi. Terim'in Beşiktaş'ın başına geçeceği iddialarının gölgesinde bu buluşma dikkat çekti. Teyit edilmiş bilgi olmamakla beraber Yücel'in Sarri'yi ikna edememesi durumunda Arat, Terim'i Beşiktaş'ın başına getirecek.

Muhabir: SERKAN BAYAR