MasterChef All-Star sezonu, heyecanla devam ediyor. Bu hafta Mavi Takım'ın kaptanlığını Hasan üstlendi, Kırmızı Takım'ın kaptanı ise Kıvanç oldu. Dokunulmazlık mücadelesi ise dün akşam Mavi Takım'ın lehine sonuçlandı.Kırmızı Takım yarışmacıları arasında bireysel dokunulmazlık mücadelesi sürerken, bu sırada Sergen'in uykusu, Somer Sivrioğlu tarafından eleştirildi.

Ekran görüntüsü 2023-10-13 082633

Canlı yayında Somer Şef, Sergen'e hitaben, "Günaydın Sergen. Yine mi uyudun?" dediğinde, Sergen, "Hayır şefim, hastayım biraz. Rahatsızım" yanıtını verdi. Somer Şef daha sonra, "Ne tür bir rahatsızlığın var?" diye sordu.




Sergen, "Şefim, yorgunluk ve bitkinlik hissediyorum" şeklinde yanıtladı. Ardından Somer Şef, uyarıcı bir tonla, "Size bir şey söylemek istiyorum. Siz yemek pişirirken ben bir kenarda uyusam nasıl hissederdin? Diğer arkadaşlara saygısızlık olmaz mıydı?" dedi.

Ebrar Karakurt, Ayşe Begüm Onbaşı ve Seren Ay Çetin güçlerini birleştirdi! Ebrar Karakurt, Ayşe Begüm Onbaşı ve Seren Ay Çetin güçlerini birleştirdi!

Somer Şef, Sergen'e yönelik olarak, "Eğer rahatsızsan, sağlık ekibinden bir arkadaşımızı çağıralım. İhtiyacın varsa arkaya git ve dinlen. Ancak burada uyuma meselesini sonlandırmalıyız. Diğer yarışmacılara saygısızlık oluyor. Burada yarışan insanlar var" şeklinde konuştu.

Kaynak: haber merkezi