MasterChef Türkiye'de bu hafta mavi ve kırmızı takımlar arasında büyük bir rekabet yaşandı. Mavi takımın kazandığı takım oyunları sonrası eleme adayları belirlendi. Serhat, Beyza, Muratcan, Ayşe, Deniz, Çağlar ve Nigar, elenmemek için kıyasıya bir mücadele verdi.

Masterchef'te elenen isim şaşırttı: Yarışmaya veda eden ilk isim belli oldu - Resim: 2

Ayşe'den Kaptanlık Analizi

Kırmızı takımın kaptanı ve eleme adayı Ayşe, yaptığı açıklamada, "Geçen hafta kaybeden takımın kaptanıydım. Bu hafta, yapım gereği biraz sessiz kaldım. Takım oyunlarında ağırlığımı koyabilirdim. Kaptanlığı tam olarak yapamadım. Burada çok güzel ders çıkardım" ifadelerini kullandı. Ayşe, kaptanlık deneyiminin ardından önemli dersler çıkardığını belirtti.

Yarışmacılardan Yaratıcı Tabaklar

Yarışmacılar, ilk düzlükte Kastamonu siyez unundan tabaklar hazırladılar. Gecenin en başarılı yaratıcı tabağını Muratcan hazırlayarak öne çıktı. Muratcan'ın yaratıcı tabağından sonra, elenmekten kurtulan isimler Çağlar ve Nigar olarak açıklandı.

Şef Tabağında Rekabet

Kalan dört yarışmacı Ayşe, Serhat, Beyza ve Deniz, Mehmet Şef'in tabağını hazırlamak için yarıştılar. Şefin tabağına en yakın tabağı hazırlayan isim Beyza oldu. Gecenin en iyi ikinci tabağını ise Ayşe yaptı. Beyza, başarılı tabağıyla elenmemek için önemli bir avantaj sağladı. 

VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

Serhat ve Deniz son ikiye kaldı. Serhat, Masterchef'te elenen ilk isim oldu. Serhat'ın elenmesi diğer yarışmacıları da şaşırttı. Serhat, "Geldiğim günden beri herkese yardımcı olmaya çalışırken kendimi de unuttum. Mutluyum ama şef. İçime sinmemişti, öyle bir tabak önünüze koymak istememiştim. Benim için erken bir veda. Birazcık daha ilerlemek isterdim" dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ