2019-2020 döneminde kiralık olarak Galatasaray'da oynayan Mario Lemina, sakatlık problemi yaşamadığı dönemlerde etkili bir performans ortaya koymuştu. Sarı-Kırmızılı takımı hiç unutmayan Lemina şu anda Wolverhampton forması giyiyor. Mukavelesi ise 30 Haziran 2025'te tamamlanacak.

Yani önümüzdeki sezonun ardından boşa çıkacak. 30 yaşındaki ön liberonun, Sarı-Kırmızılı yöneticilerle temasa geçerek geri dönme isteğini ilettiği öğrenildi. İngiliz kulübü ise mukavelenin son senesine girildiği için satış opsiyonuna sıcak bakıyor.

SAĞLIK RAPORLARI İSTENECEK

Geçtiğimiz sezon Premier Lig'de 35 maça çıkan 1.84 boyundaki futbolcu, 4 gol ve 1 asistle oynadı. Galatasaray Yönetimi'nin önümüzdeki günlerde bu transferle ilgili somut adımlar atabileceği konuşuluyor.

Transfer bedelinin ise 6-7 milyon euro civarında olması bekleniyor. Lemina'nın kalitesi konusunda hiçbir soru işareti yok. Ancak oyuncunun sakatlığa yatkın olması kafaları karıştırıyor. Cim-Bom'un bu konuda girişimlerde bulunmadan önce yıldız ismin ayrıntılı sağlık raporlarını isteyeceği öğrenildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ