Galatasaray, Monaco'nun 25 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Youssouf Fofana için bir süredir pazarlıklarda bulunuyor. Fransız ekibi de oyuncunun mukavelesi 30 Haziran 2025'te tamamlanacağı için onu satmak istiyor.

Her şey yolunda giderken devreye Manchester United girdi. İngiliz ekibi de pazarlıklara dahil oldu. Fransız basınına göre; şu anda bu transferde favori olan taraf Manchester United... Oyuncunun da Premier Lig'de forma giymeye sıcak baktığı kaydedildi. Ancak Aslan son ana kadar şansını zorlayacak.

ÇOK YÖNLÜ BİR OYUNCU

Geçtiğimiz sezon Fransa Ligi'nde 32 karşılaşmaya çıkan 1.85 boyundaki futbolcu, 4 gol-4 asistle mücadele etti. Merkez orta sahanın yanı sıra ön libero ve sağ tarafta görev yapabilen Fransız yıldız, bu sebeple birçok teknik direktörün hayallerini süslüyor.

Galatasaray, Manchester United'ın hamlesine rağmen son ana kadar pazarlıklardan çekilmeyecek. İngiliz ekibinin başka bir futbolcuya yönelmesi durumunda bu transferin noktalanabileceği düşünülüyor. Sarı-Kırmızılılar'ın listesinde farklı isimler de bulunuyor.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ