Cumhuriyetimizin 100. yılı, yurdun dört bir yanında çeşitli organizasyonlarla kutlanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cumhuriyet coşkusunu Maltepe Etkinlik Alanında yaşatıyor. İki gün sürecek olan etkinliklerde birçok ünlü sanatçı sahne alacak. Bugünkü kutlamalarda sahneye çıkan isimlerden biri ünlü şarkıcı Melike Şahin oldu. Kendi şarkılarını seslendiren Şahin, marşlarla unutulmaz bir gece yaşattı. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, etkinlik alanından kalabalığın görüntüsünü paylaşarak, "Yüzyılın kutlaması muhteşem geçiyor. Şu an yüzbinler Maltepe’de. 29 Ekim kutlamamız tarihin en kalabalık ve en muhteşem kutlaması olacak. Hepimiz Maltepe’deyiz." ifadelerini kullandı.

29 Ekim'in asıl kutlaması ise yine Maltepe Etkinlik Alanı'nda yarın yapılacak. Zülfü Livaneli, İskender Paydaş ve Orkestrası, Duman, Kubat, Edis, Sıla, Mazhar Alanson, Adamlar, Sevcan Orhan sahne alacak. İlyun Bürkev, Cümbüş Cemaat ve Ersin Show'un performanslarıyla devam edecek. İtalya'dan gelen uçan balonlu akrobasi ekibi, Türkiye'nin her şehrini temsil eden 81 halk oyunları dansçısıyla aynı sahnede buluşacak. 

İmamoğlu'nun Maltepe Etkinlik Alanı'ndan paylaşımı:

Kaynak: HABER MERKEZİ