En son Kerem Alışık'ın Sibel Turnagöl ile evliliğinden olan oğlu Sadri Alışık'la aşk yaşadığına dair haberlerle gündeme gelen Hafsanur Sancaktutan'ın geçen haftalarda yeni bir aşka yelken açtığu gündeme gelmişti. Deniz Can Aktaş ile uzun süre aşk yaşayan daha önce adı Mert Yazıcıoğlu ve Kerem Bürsin'le anılan ünlü isimin Petkim'de basketbol oynayan Mahir Ağva ile sevgili olduğu ileri sürülmnüştü. 

Ekran Resmi 2024 07 01 13.41.39

Geçen akşam bir mekana girerken görüntülenen oyuncu muhabirinin "Hayatınızda biri var mı?" sorusuna "Kimse yok" cevabını verdi. "Neden?" sorusuna "Yok yani, ortalıkta adam kalmadı." diyen Sancaktutan, verdiği cevaba pişman olup "Burayı silin." demek zorunda kaldı.

Haff....

SEVENLERİNİ KORKUTMUŞTU

Sancaktutan geçen haftalarda hastane odasından paylaşım yapmış sağlık durumu hakkındaki detayları bilgi veren oyuncu; "Merak etmeyin, her şey yolunda. Ön çapraz bağım ve menisküsüm yırtıldı ama ameliyatımı oldum. Kısa sürede sahalara dönüyorum." demişti.

Geçen ay verdiği bir röportajda yapmak istediği ilk 5 şeyi sıralayan oyuncu; “Farklı dans türleri öğrenmek, kendi besin kaynağımı üretebilmek, yazdığım filmi yıllar sonra çekebilmek, şiir yazabilmek ve istediğimde Paris’e ışınlanabilmek!” demişti.

Muhabir: DEMET SAROVA