Galatasaray'ın önemli oyuncularından Mauro Icardi, ailesiyle birlikte Türkiye'ye geri döndü ve Göktürk'teki lüks villalarına taşındı. Arjantinli futbolcu eşi Wanda Nara, yeni evlerini "İstanbul'daki evimiz" notuyla tanıtarak lüks detaylara dikkat çekti.



Aylık kira bedelinin 30 bin Euro olduğu bu villada zaman zaman vakit geçiren Wanda Nara, son olarak eşini ve Galatasaray taraftarlarının gözdesi olan kocasıyla havuz keyfi yaparken bir fotoğraf paylaştı.

Minik bikinisiyle poz veren Wanda Nara yine hayranlarından beğeni almayı başardı.

SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, sosyal medya üzerinden "Hastalığınız hakkında neden yalan söylediniz?" sorusuyla karşılaşan bir kullanıcıya oldukça sert bir tepki verdi. Nara, bu soruya karşılık olarak, "Neyse ki bu tür kişilerin sayısı azdır, ancak hala spekülasyonlar dolaşıyor. Bilmediğim bir şeyi sorgulayan veya yargılayan kişilerin düşünce tarzı oldukça düşük seviyede. Bu, kamuya açıklanan ve benim tarafımdan değil, ancak resmi olarak açıklanan kişisel bir durum. Birçok insan, durumu anlamak ve benim hakkımda bilgi sahibi olmak istiyor. Bir gün bu konuyu anlatacağım" şeklinde yanıt verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ