Başarılı projelerdeki performansıyla dikkat çeken ünlü oyuncu Devrim Özkan, özel hayatıyla da sıkça gündeme gelmeye devam ediyor. Galatasaray’ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ile yaşadığı kısa süreli aşk, ayrılığın ardından uzun süre konuşulmuştu. Devrim Özkan Torreira ile ilgili ayrılık sonrasında “O benim için çok değerli bir insan, ben de onun için öyleyim. Güzel bir ilişki yaşadık. İnsan hayatı... Ne o zaman söylenenlere takıldık ne de sonrasında söylenenlere. Asıl hikayemizi biliyoruz. İkimiz de birbirimizi hayatında kalan güzel insanlarız,” şeklinde konuşmuştu. 

Lucas Torreira hız kesmiyor: Devrim Özkan'dan sonra Aleyna Kalaycıoğlu mu?

GÜZEL ANLATMIŞTI

Devrim Özkan Torreira ile ilgili ayrılık sonrasında “O benim için çok değerli bir insan, ben de onun için öyleyim. Güzel bir ilişki yaşadık. İnsan hayatı... Ne o zaman söylenenlere takıldık ne de sonrasında söylenenlere. Asıl hikayemizi biliyoruz. İkimiz de birbirimizi hayatında kalan güzel insanlarız,” şeklinde konuşmuştu. 

MUTLU HABERİ VERDİ

Ünlü çiftin 8 aylık ayrılığın ardından yeniden bir araya geldiği geçen hafta gündeme geldi. Devrim Özkan ile Lucas Torreira sosyal medya üzerinden yeniden birbirlerini takip etmeye başladı. Lucas Torreira ile yakın dost olan oyuncu Birand Tunca geçen akşam muhabirlerin sorularını yanıtladı. Torreira ile ilgili soruya "Lucas arkadaşım, maça da gideceğim. Bence mutlular şu an. Devrim maça da gelecekmiş, şans getirir inşallah diyelim." şeklinde yanıt verdi. 

Kaynak: DEMET SAROVA