Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira ve oyuncu Devrim Özkan'ın dillerden düşmeyen aşkı Ocak ayında son bulmuştu. Yılbaşını birlikte geçiren ikili ilerleyen günlerde birlikte çekilen fotoğraflarını da profillerinden kaldırarak ayrılıklarını ilan etmişti. İlişkiyi Devrim Özkan'ın lüks ve sonu gelmeyen isteklerinin  bitirdiği iddiası ortaya atılmıştı. 

Lucas Torreira Ile Devrim Ozkan Ayrildi Mi Birbirlerini Takipten Ciktilar Nfji

AŞKINI UNUTMADIĞI DÜŞÜNÜLDÜ

Lucas Torreira ve Devrim Özkan’la ilgili son gelişme ise futbolcunun eski aşkını unutamadığı şeklinde yorumlanmıştı. Ne Gemiler Yaktım dizisindeki minik rol arkadaşı Melisa Duru, Devrim Özkan’la fotoğrafını paylaşmış, Torreira ise o paylaşımı beğenmişti. Ancak Torreira bundan kısa süree sonra Hadise ile eğlenirken görüntülenmiş, Hadise de ardından arkadaş olduklarını söyleyerek aşk iddialarını yalanlamıştı. 

SORU KARŞISINDA AFALLADI

Yıldız futbolcu bu kez de başka bir ünlü isimle eğlenirken objektiflere yakalandı. Survivor'dan ayrılarak İstanbul'a dönen Lucas Torreira bir mekanda birlikte görüntülendi. İkilinin samimi halleri gözlerden kaçmad. Gecenin sonunda mekandan ayrı ayrı çıkmayı tercih eden iki isimden Aleyna Kalaycıoğlu'na muhabirler Torreira'ı sordu. Kalaycıoğlu gerilerek "Yok arkadaşlar ya ne diyebilirim, bir şey diyemem şu an" ifadelerini kullandı. Ünlü ismin garip tavırları dikkat çekti. 

Kaynak: DEMET SAROVA