İş GYO ve Tecim güvencesiyle, İstanbul’un en değerli semtlerinden biri olarak öne çıkan Altunizade’de, eşsiz bir proje olan Litus İstanbul sakinlerini ağırlamaya başladı. Şehrin kalbinde dingin ve konforlu bir hayatın adresi olmaya aday proje, sakinlerine az katlı modern mimarisi, geniş daireleri, bahçe ve teras seçenekleriyle ayrıcalıkların tam ortasında yepyeni bir yaşam vadediyor.  

Litus İstanbul’da yüksek standartlarda mimari ve mühendislik

İş GYO’nun, tüm projelerinde olduğu gibi Litus İstanbul projesi de deprem yönetmeliğine uygun, en yüksek standartlarda mimari ve mühendislikle inşa edildi. İstanbul’un en güvenli bölgelerinden biri olan Altunizade’de sert bir zeminin üzerine C35 radye temel sistemi, C40 betonarme beton – kolon sistemi kullanılan proje deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edildi. 

Az katlı geniş metrekareli, teras veya bahçe seçenekli daireler 

Bahçeli ve dubleks daire seçenekleriyle dikkat çeken proje, modern bir yaşam için gereken tüm altyapı ve donamına sahip. Yatay mimariye sahip proje kapsamında kapalı yüzme havuzu, fitness ve sauna alanı, hobi alanları, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, evcil hayvan manej alanı gibi sosyal imkanlar mevcut. 

115 bağımsız bölümden oluşuyor

7 blok ve 4’ü dükkân, 13’ü ofis, 98’i ise daire olmak üzere 115 bağımsız bölümden oluşan projede 2+1’den 5+2’ye kadar değişen büyüklük ve planlarda dairelerin yanı sıra bahçeli ve dubleks daire seçenekleri de yer alıyor. Bahçeli daireler müstakil yaşam konseptine sahip, ara kat dairelerde ise aydınlık, geniş ve ferah alanlarda ayrıcalıklı bir yaşam sunuluyor. Litus İstanbul’da 5+1 ve 5+2 dubleks daireler ayrıca İstanbul’un eşsiz siluetiyle buluşuyor. 

Sürdürülebilir ve güvenli yaşam

Çocuklu ailelerin yanı sıra solo yaşamı tercih edenler için özel olarak tasarlanan Litus İstanbul, 7/24 özel güvenlik servisi, kapalı ve elektrikli araç istasyonlu otopark alanı, her daire için ayrılmış yaklaşık 5 m2’lik depo alanı, akıllı eve hazır teknik donanım gibi özellikleriyle de sürdürülebilir ve güvenli bir yaşamı da mümkün kılıyor. 

Kaynak: HABER MERKEZİ