Ünlü şarkıcı Liam Payne, Arjantin'de kaldığı otel odasının balkonundan düşerek hayatını kaybetmişti. Aşırı alkol ve uyuşturucu tükettiği belirtilmişti. Yetkililer, onun intihar ettiğini söyledi. Hayranları ise yanından erken ayrılan sevgilisine ateş püskürdü.

NEFRET EDİYORUM

Sevgililerin daha önce çekilen videolarında Kate, Liam ile Arjantin'de 5 gün kalmayı planladıklarını söyledi. Ancak süre 2 haftaya uzayınca ülkesine döndü. Kate, "Bir yerde uzun süre kalmaktan nefret ediyorum. Eve gitmem gerektiğini hissediyorum" demişti.

SADECE 2 GÜN SONRA

O ayrıldıktan iki gün sonra, ünlü şarkıcı üçüncü kattaki otel odasının balkonundan düşerek 31 yaşında hayatını kaybetti. Liam'ın düşüşünün kasıtlı mı yoksa kazara mı olduğu ilk başta netlik kazanmazken, yetkililer daha sonra onun atladığını doğruladı.

AYRILMAMASI GEREKİRDİ

Şarkıcının hayranları ise Kate'i hedef aldı. Liam'ın yanından ayrılmasa böyle bir olayın gerçekleşmeyeceğini iddia ettiler. Kate ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Seni her zaman seveceğim" demişti. Kate'in gelen tepkiler üzerine evinden çıkmadığı öğrenildi.
 

Muhabir: Münevver Beyza Morgül