Eski One Direction şarkıcısı Liam Payne'in trajik ölümü, dünya çapındaki sevdiklerini ve hayranlarını perişan etti. Arjantin'deki CasaSur Palermo Oteli'ndeki odasının balkonundan atlayarak intihar etmişti. O zamandan beri çok sayıda hayran, sosyal medya platformlarını şarkıcı için övgü dolu paylaşımlarla doldurdu.

1757901 Liam Payne In Sevgilisi Kate Cassidy Ilk Aciklamasini Yapti 6713B121A0Bff
ARJANTİN'DE KALACAK


Dahası, birçok kişi Liam Payne'in cenazesinin hangi tarihte yapılacağını merak ediyor. Son gelen haberlere göre; Payne'in cenaze töreni kasım ayında İngiltere'de gerçekleştirilecek. 31 yaşındaki solist, 16 Ekim'de hayatını kaybetmişti. Ancak toksikoloji testlerinin sonuçları bekleniyor. Onlar çıkana kadar naaşı Arjantin'de kalacak.


MEMLEKETİNE DÖNECEK


The Mirror, Payne'in naaşının kasım ayında memleketi İngiltere'nin Wolverhampton şehrine ulaşacağını belirtti. Babası Geoff Payne şu anda Arjantin'de. Yetkililer yakın zamanda acılı babanın kendileriyle iş birliği yaptığını açıklamıştı. Savcılar ona oğlunun özel hayatıyla ilgili sorular sordu.


BABASI EŞLİK EDECEK


Mirror'a konuşan, aileye yakın bir kaynak, "Testlerin bitmesi bekleniyor. Ailesi, geri dönüş yolculuğundaki uçuşta mümkün olan en az duraklamayı sağlamaya çalışıyor. Babası Geoff da oğluna eve kadar eşlik etmekte kararlı" dedi.
 

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ