Liam Payne'in babası Geoff Payne, oğlunun beklenmedik ölümünün soruşturulmasında Arjantin makamlarıyla iş birliği yapıyor. Geoff, olaydan 2 gün sonra Arjantin'deki otele geldi. Merhum şarkıcı, Buenos Aires'teki CasaSur Palermo Oteli'nde hayatını kaybettiğinde 31 yaşındaydı.

ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU

21 Ekim'de yapılan kısmi otopsi, ABC News kaynağına göre; şarkıcının vücudunda çok sayıda uyuşturucu olduğunu ortaya çıkardı. Ancak otopsi raporu için gereken toksikolojik ve histopatolojik çalışmalar henüz tamamlanmadı. Sonuç olarak Geoff, Arjantin yetkilileriyle birlikte çalışıyor.

HER ŞEYİ ANLATIYOR

Acılı babanın, savcıya oğlunun hayatı hakkında bildiği her şeyi, soruşturmaya yardımcı olabilecek şekilde anlattığı belirtildi. Basın açıklamasında, "Mağdurla ilgili olarak, soruşturmadan elde edilen tüm bilgiler öncelikle ailesine iletilecek" denildi.

İNCELEME SÜRÜYOR

Soruşturma kapsamında yetkililer, Liam'ın telefonu, bilgisayarı, kamerasındaki fotoğraf ve videolar üzerinde araştırma yapıyor. Liam'ın bedeni tüm raporlar tamamlanana kadar Arjantin'de kalacak. Ayrıca, kendisi İngiliz vatandaşı olduğu için İngiltere yasal işlemlerden haberdar edildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ