One Direction grubunun eski solistlerinden Liam Payne'in sevgilisi Kate Cassidy, onun ölümü hakkında konuştu. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan yaslı kadın, "Bana gönderilen tüm güzel sözler ve sevgi için teşekkür ederim" dedi.

TAMAMEN KAYBOLDUM

Cassidy, "Tamamen kaybolmuş durumdayım. Geçtiğimiz birkaç günde yaşadıklarım gerçek olamazdı. Bu durumla özel olarak başa çıkabilmem için bana alan vermenizi rica ediyor ve dua ediyorum. Sizleri çok seviyorum" yorumunu yaptı.

SEN HER ŞEYSİN

Sonra da, "Liam, meleğim. Sen her şeysin. Seni koşulsuz ve eksiksiz sevdiğimi bilmeni istiyorum. Hayatımın geri kalanında seni sevmeye devam edeceğim" ifadelerini kullandı. Payne, eyalet polisine göre; 16 Ekim'de Arjantin'deki otel odasının balkonundan düşerek 31 yaşında hayatını kaybetti. Payne'in cesedi otelin avlusunda bulundu ve olay yerinde öldüğü açıklandı.

2022'DEN BERİ

Cassidy ve Payne'in 2022'den beri birlikte anılıyordu. İkilinin kırmızı halıdaki ilk görüntüleri Aralık 2022'de Londra'daki Moda Ödülleri'nde gerçekleşti. Cassidy, ilişkileri boyunca sosyal medyada sık sık kendisi ve Payne'in birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşmıştı.
 

Muhabir: Tamer Ayeri