21 yıl önce Ohio'daki bir barın dışında gerçekleşen ölümcül silahlı saldırı nedeniyle aranan ve "Şeytan" lakabıyla tanınan ABD'li kaçak, Meksika'da ele geçirildi. Yetkililer, zanlının burada yerel polis memuru olarak çalıştığını söyledi!

BİRİNCİ DERECE CİNAYET

Şu anda 72 yaşında olan Antonio "El Diablo" Riano, Zapotitlan Palmas'ta tutuklandı. Aralık 2004'te Cincinnati banliyösünde gerçekleşen silahlı saldırıdan kaynaklanan birinci derece cinayetle suçlandı.

TV PROGRAMINA DA ÇIKTI

Riano, 21 yıl önce 25 yaşındaki Benjamin Becarra'yı vurup öldürdüğü iddiasıyla eyaletten ve ardından ülkeden kaçtı. Butler County Şerif Ofisi'nin "En Çok Arananlar" listesindeydi. Popüler TV programı "America's Most Wanted"ın bir bölümünde yer aldı. Riano, ABD polisine teslim edildi. Mahkeme süreci tamamlanana kadar Butler İlçe Hapishanesi'ne nakledildi.

HALKA YARDIM İÇİN!

Riano, gözaltına alınırken bir gazeteci ona niye polislik yaptığını sordu. Riano, "Meksika halkına yardım etmek istedim" diye yanıtladı! Benjamin Becerra'yı öldürüp öldürmediği sorusuna ise, "Hayır ben öldürmedim" karşılığını verdi.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ