Kylie Jenner ve Timothee Chalamet'nin ilişkisi belki de her zamankinden daha yoğun... Ancak onları yan yana görüntülemek çok zor. In Touch'a konuşan bir kaynak, "Kylie ve Timothee hala güçlü bir şekilde devam ediyorlar. Ancak romantizmlerini gizli tutuyorlar. Bunu gizlemelerinin bir nedeni var" dedi.

MANŞET KORKUSU

Bu kaynak, şu anda Hollywood'un en popüler başrol oyuncularından biri olan 28 yaşındaki Timothee'nin çok fazla önemli yapım üzerinde çalıştığını belirtti.  Kylie ile ilişkisinin manşetlere çıkarak kariyerini gölgelemesini istemediğini söyledi.

KİM DURUMDAN RAHATSIZ

27 yaşındaki Kardashians yıldızı bu durumdan memnun olsa da aynı şey ünlü ailesi için söylenemez. Kardeşleri Kim Kardashian ve Kris Jenner, onun harika bir fırsatı boşa harcadığını ve romantizmi kullanması gerektiğini düşünüyorlar.

ONLARI DİNLEMİYOR

Ancak Kylie onların tavsiyesini dinlemiyor. Timothee'yi seviyor ve bu ilişkinin yürümesini istiyor. İkili hakkındaki ilk iddialar Nisan 2023'te ortaya atılmıştı. Sevgili olduklarını iddia eden kısa mesajların ekran görüntüleri paylaşılmıştı.

Muhabir: Eray Erginbaş