atv ekranının reyting rekortmeni, Bozdağ Film imzalı dizisi etkileyici hikayesi, güçlü oyuncu kadrosu ve büyük prodüksiyonuyla Kuruluş Osman’ın 6. sezonundan yayınlanan ilk teaser kısa sürede yüz binlerce yorum ve beğeni alarak beklentiyi zirveye taşıdı. Gördüğü yoğun ilgiyle Türkiye başta olmak üzere dünyanın birçok yerinde sosyal medya gündemine girdi.

Kuruluş Osman2

KURULUŞ OSMAN’IN BORAN BEY’İNDEN YAŞA BENİM HALKIM

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği dizinin yeni sezonundan yayınlanan ilk sahnede Boran Bey karakterini canlandıran Yiğit Uçan’ın yorumuyla “Yaşa Benim Halkım” şarkısı büyük beğeni topladı. Aynı sahnede Osman Bey ve Bala Hatun’un dörtnala at sürdüğü anlar ise sosyal medyada geniş yankı uyandırıp binlerce yorum aldı.

Kuruluş Osman1

YENİ DÜNYA, YENİLENEN HİKAYE VE GÜÇLÜ KADRO

Yeni hikayesi, kadrosu ve yenilenen dünyasıyla beklentiyi adım adım yükselten Kuruluş Osman’da, Osman Bey ve Bala Hatun’un özlemle beklenen ilk sahnesi dizinin hayranlarını heyecanlandırırken sosyal medya platformlarında milyonlarca izlenme ve binlerce yorum aldı. Görkemli prodüksiyonu, yeni hikayesi, güçlü oyuncu kadrosu ve nefes kesen aksiyon sahneleriyle 'Kuruluş Osman' bu sezon da izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ