Kurtlar Vadisi'nin efsanevi karakteri Süleyman Çakır, ölümünün 20. yıl dönümünde bir kez daha unutulmadı.Türk televizyon tarihine damga vuran Kurtlar Vadisi, yıllar geçmesine rağmen hala gündemdeki yerini koruyor.

Süleyman Çakır kimdir? Süleyman Çakır neden anılıyor? - Son Dakika Haberler

Dizi içerisinde Oktay Kaynarca tarafından canlandırılan Süleyman Çakır karakteri, geniş bir izleyici kitlesi tarafından sevilerek izlenmişti. 43. bölümde vurulan ve 45. bölümde hayatını kaybeden Süleyman Çakır, ölümünden sonra da hatırlanmaya devam ediyor.

Süleyman Çakır ve Polat Alemdar | Ünlü babalar, Babalar, Spor alıntıları

Her yıl 8 Nisan'da sevenleri, Süleyman Çakır'ı paylaşımlarıyla anarak yas tutuyorlar. Karakteri canlandıran Oktay Kaynarca ise bu geleneği bozmamak adına bu yıl da Süleyman Çakır için bir mesaj yayımladı.

Ekran Alıntısı

Sosyal medya hesabından videolu bir mesaj paylaşan Oktay Kaynarca, "Rahmetlinin sene-i devriyesinde Allahtan rahmet sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin, güzel adamdı" ifadelerini kullandı.

Kaynarca'nın, "Kurtlar Vadisi" dizisinde canlandırdığı Süleyman Çakır'ın ölüm yıl dönümünü unutmayıp paylaşım yapmasıyla sosyal medya adeta çalkalandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ