Bir dönemin efsanevi dizisi 'Kurtlar Vadisi'nin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, dizinin finalinden sonra medyadan uzak bir yaşam sürmeyi tercih etmişti.


kurtlar vadisi Haberleri | Son Dakika kurtlar vadisi Gelişmeleri - Mynet

Polat Alemdar karakteriyle tanınan Şaşmaz'ın, eski eşi Negahan Kaşıkçı ile yaşadığı sorunlar da uzun süre gündemde kalmıştı. Boşanma davasında Kaşıkçı, Şaşmaz'ın Kadiri tarikatındaki bir zikir videosunu dosyaya ekleyerek, eski eşinin kendini mehdi olarak gördüğünü iddia etmişti. Kaşıkçı, 8 yaşındaki oğlunun bu tarikata bağlı olarak kabul edilmesinden endişe duyduğunu ve çocuklarının bu tür bir tarikatla ilişkilendirilmesini istemediğini belirtmişti.

Süleyman Çakır kimdir? Süleyman Çakır neden anılıyor? - Son Dakika Haberler

Son dönemlerde sessizliğini koruyan Necati Şaşmaz, 'Kurtlar Vadisi'nin yeniden çekilme olasılığı hakkında açıklamalarda bulunsa da diziye dair herhangi bir gelişme yaşanmamıştı.


Ekran Alıntısı
Şaşmaz’ın sosyal medyada paylaşılan son hali, geniş bir ilgi uyandırdı. Takipçiler, "Abi geri dön", "Yaşlanmışsın Polat", "Kral dizi ne oldu?", ve "Yıllar acımamış" gibi yorumlarla, eski başrol oyuncusunun değişimini ve diziye olan özlemlerini dile getirdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ