Kurtlar Vadisi dizisinde Muro karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Mustafa Üstündağ, “Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine” filminde tekrar başrol oynamak için uzun bir aradan sonra hazırlıklara başlamıştı. Ancak, filmin devamı için yapılan görüşmelerin ardından üzücü bir haber geldi: “Muro” devam filmi, bütçe krizleri nedeniyle başlamadan rafa kaldırıldı.

Armağan Çağlayan ekonomistlere seslendi: Cevap alamadı! Armağan Çağlayan ekonomistlere seslendi: Cevap alamadı!

Kurtlar Vadisi Muro’nun devam filminde bütçe krizi! Mustafa Üstündağ ile anlaşamadılar

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde tanınan Muro karakterinin sinemaya uyarlanan versiyonu, 5 Aralık 2008’de vizyona girmişti. Mustafa Üstündağ ve Şefik Onatoğlu’nun başrollerini paylaştığı, Bülent Şakrak ve Evrim Alasya gibi ünlü isimlerin de rol aldığı film, 19 hafta boyunca sinemalarda kalmış ve 2 milyon 315 bin 902 seyirciye ulaşarak 18 milyon 73 bin 564 TL hasılat elde etmişti. 2008 yılında vizyona giren filmler arasında en yüksek hasılat elde eden 3. film olmuştu.

SSS

Ancak, Zübeyr Şaşmaz’ın yöneteceği ve uzun bir bekleyişin ardından hazırlıkları başlatılan devam filmi, Mustafa Üstündağ ile bütçe konusunda yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle hayata geçirilemedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ