Yeni bir "sapık" davası ABD'de görülüyor. Amerikan futbolu takımı Dolphins'in eski oyuncusu Xavien Howard, sevgilisini hamile bıraktı. Birlikte oldukları süre içinde kadının çok sayıda müstehcen görüntüsünü çekti. Howard, çocuğun doğmasını istemiyordu. Sevgilinden kürtaj yaptırmasını talep etti. Ama kabul edilmedi! Bunun üzerine çok sinirlenen adam, intikam almak için kadının reşit olmayan oğluna annesinin çıplak görüntülerini yolladı. Ayrıca Howard, sevgilisinden ayrıldıktan sonra birden fazla kişiyle seks yaptığı videoları da kadına gönderdi!

01 Kasım 2023, Hesse, Frankfurt/Main: Amerikan Futbolu: NFL, Kansas City Chiefs ile Miami Dolphins arasındaki sezon karşılaşmasından önce, Dolphins medya yuvarlak masa toplantısı. Köşe oyuncusu Xavien Howard basın toplantısında konuşuyor. Fotoğraf: Jürgen Kessler/dpa/Sipa ABD

MİLYONLARCA DOLAR İSTİYOR

Talihsiz kadın, eski oyuncuya milyonlarca dolarlık dava açtı. Howard'da çocuğun numarası vardı çünkü annesi bazen eski Dolphins oyuncusuna onun telefonundan mesaj atıyordu. Mahkeme kayıtları, Dolphins tarafından mart ayında 90 milyon dolarlık sözleşmesinin bitimine üç yıl kala serbest bırakılan Howard'ın cinsellikle ilgili dava geçmişi olduğunu gösteriyor. Howard, 2019'dan bu yana Broward hukuk mahkemesinde bir dizi babalık, aile içi şiddet, saldırı ve darp davasıyla da karşı karşıya kaldı.

Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL