Süper Lig’de son 2 sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve bu sezonda lige 6’da 6 ile giriş yaparak liderlik koltuğunda oturan Galatasaray’da yaz transfer döneminin son günlerinde dünyanın en pahalı oyuncuları arasında gösterilen Victor Osimhen’i geçici olarak kadrosuna katmış ve tüm dünyanın dikkatini çekmişti. Nijeryalı oyuncunun, ara transfer döneminde ayrılacağı yönündeki iddialar için resmi bir açıklama yapıldı.

VICTOR OSIMHEN TRANSFERİ RESMEN BİTTİ

Süper Lig devi Galatasaray’ın dünyaca ünlü santrforu Victor Osimhen’in sarı-kırmızılılarda geleceği netleşti. Galatasaray Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi İbrahim Hatipoğlu, ocak ayında takımdan ayrılacağı yönünde iddialar ortaya atılan Victor Osimhen’in geleceği hakkında konuştu. Hatipoğlu yaptığı açıklamada, Victor Osimhen’in sezon sonuna kadar Galatasaray’ın oyuncusu olduğunu ve ocak ayında ayrılıp ayrılmamasını tartışmaya mahal olmadığını söyleyerek yıldız golcünün bir başka kulübe transferi resmen bitirdi.

3 MAÇTA 3 ASİST YAPTI

Galatasaray ile şu ana kadar 3 resmi mücadelede mücadele eden Victor Osimhen, sarı-kırmızılı forma ile şu ana kadar golle tanışamadı. Hareketli oyunuyla dikkatleri üzerine çeken Victor Osimhen, toplamada 258 dakika sahada kalırken takım arkadaşlarına 3 asist yaptı. Özellikle deplasmanda oynanan Fenerbahçe derbisinde Dries Mertens’e yaptığı asist için dünyanın pek çok önde gelen basın kuruluşları methiyeler düzmüştü.

Editör: Bedirhan Altundağ