Süper Lig devi Galatasaray’da 3’üncü sezonunu geçiren Mauro Icardi’nin uzun süredir sarı-kırmızılılardan ayrılarak Suudi Arabistan’a veya yeniden İtalya Serie A’ya transfer olacağı yönünde iddialar uzun süredir gündemdeydi. Birçok dünya devinin talip olduğu yıldız golcü için beklenen açıklama sonunda yapıldı.

MAURO ICARDI, GALATASARAY’DA KALIYOR

Türkiye’ye transfer olduğu günden bu yana sadece Galatasaraylı taraftarların değil diğer takım taraftarlarının da hayran olduğu Mauro Icardi’nin geleceği netlik kazandı. Ayrılığı gündemde olan santrfor oyuncusunun transferi bitti. Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu yaptığı açıklamada, Mauro Icardi’nin önemli bir oyuncu olduğunu ve sözleşmesinin önümüzdeki sezon sonunda sona ereceği için bir başka kulüp başkanının hayal kurmasının beyhude bir iş olduğunu söyleyerek Arjantinli oyuncunun bir başka kulübe transferini resmen bitirmiş oldu.

TAM 77 GOLE KATKI VERDİ

2022-2023 sezonundan bu yana Galatasaray forması giyen Mauro Icardi, sarı-kırmızılı ekipte tüm kulvarlarda 79 resmi mücadelede boy gösterdi. Bu mücadelelerde 6387 dakika sahada kalan süper star, 56 gol ve 21 asist üreterek toplamda 77 gole etki etmeyi başardı.

Editör: Bedirhan Altundağ