Dallas Mavericks'in sahibi Marc Cuban, "Club Shay Shay"de sunucu Shannon Sharpe'a açıklamalarda bulundu. Girişimci Cuban'ın 1990 yılında ilk şirketini 6 milyon dolara satmasının ardından pahalı bir şeyler satın alması aslında normal bir durumdu.

SIRA DIŞI ALIŞVERİŞ

Ancak arkadaşlarıyla dışarı çıktığı kutlama gecesi ve hala sarhoşken yapılan bir telefon görüşmesi, oldukça sıra dışı bir alışverişe yol açtı: 125.000 dolarlık American Airlines ömür boyu bileti...

VARMIŞ VE SATIYORLARMIŞ!

66 yaşındaki Cuban, "Arabalar veya evler umurumda değil ama dostum, bilirsin, iş için çok uçuyorum... O gün sarhoş olduktan sonra, acaba ömür boyu bilet diye bir şey var mıdır diye düşündüm. Sonra American Airlines'ı aradım. Varmış ve satıyorlarmış" dedi.

HALA BİLMİYORUM

Cuban, "Telefonda, 'Sizi Airpass departmanına bağlayayım' dediler. Ben de karşıda 'Ne!' diyorum. Tüm bilgileri aldım ve kaydoldum. Başlangıçta 125.000 dolardı ve sonra yükselttim. Ne kadar ödediğimi bugün bile bilmiyorum. Ama 125 bini kesindi" açıklamasında bulundu.

ÇOK FAYDALANDIM

Airpass'ın bugünkü fiyatı 300 bin dolar civarında! Cuban, bu alışverişten asla pişman olmadığını belirtti. Mavericks'in sahibi, sonunda bileti ölümüne kadar elinde tutan babasına devrettiğini söyledi. Sonra Cuban onu bir arkadaşına hediye etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ