Sezon açılışına meşalelerle gelen taraftarlar stadı karnaval yerine çevirdi. K.Çekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin de katıldığı açılışta dualar eşliğinde kurban kesildi. K.Çekmece Metin Oktay Stadı’nda yapılan açılışa protokolün ilgisi de büyük oldu. 
Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nın yanısıra K.Çekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ay, AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Sami Şahin, CHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Burak Ergin, TFF Amatör İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi,Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı ve aynı zamanda Belediye Meclis üyelik görevini yürüten Seymen Gençtürk, TFF İstanbul İl Temsilcisi Av.Burak Özmen, İASKF Yönetim Kurulu Üyesi, BBP K.Çekmece Belediye Meclis Üyesi  Mehmet Cem Özel, Küçükçekmece Belediye Meclis Üyesi Emre Alageyik, Hafız Şirazı Kaba,  ve Küçükçekmece Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Güven’in de hazır bulunduğu açılış oldukça renkli görüntülere sahne oldu. 

YÜKSEL: K.ÇEKMECESPOR ALLAH’IN İZNİYLE BU YIL 3.LİGE ÇIKACAKTIR
Yeni transfer edilen futbolcuların ve teknik heyetin tek tek tanıtıldığı törende konuşan Küçükçekmecespor Kulüp Başkanı Rasim Yüksel “Saygıdeğer Belediye Başkanım, siyasi parti ilçe başkanlarım, TFF Amatör İşlerden sorumlu, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanım, Türkiye Futbol Federasyonu  İstanbul İl Başkanım, değerli spor severler, sevgili veliler 2024-2025 futbol  sezonu açılışımıza hepiniz  hoş geldiniz.
Geçtiğimiz futbol sezonu açılışımızda şampiyonluk arzusu ile yapmıştık ancak bu arzumuzu gerçekleştiremedik. 2024-2025 futbol  sezonu açılışımıza aynı istekle ve arzu ile hep birlikte dualarımızla gerçekleştiriyoruz.

112 yıllık kulüp olan Küçükçekmecespor 2 ve 3.Ligde zun yıllar mücadele vermiş, Türk futboluna sayısız futbolcu kazandırmış bir kulüptür. Sayın Belediye Başkanımız, Kaymakamımız ve bütün taraftarlar dahil bir bütün olarak ülkemizin değerlerine sahip çıkıldığı ve inanılmaz şekilde mutlu ettiği bir gündeyiz. Biz her zaman söylüyorum tek başımıza inanırsak sadece bir maç, iki maç kazanabiliriz ama semt olarak inanırsak bu takım Allah'ın izniyle bu sene üçüncü lige çıkacaktır. Yeni futbol sezonu kulübümüze ve tüm kulüplerimize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.


GENÇTÜRK: YENİ STATÜ DEĞİŞİKLİĞİYLE İKİ TANE TAKIMIMIZ 3.LİGE ÇIKMA FIRSATI BULACAKTIR 
TFF Amatör İşlerden sorumlu Seymen Gençtürk de yaptığı konuşmada “Sayın Belediye Başkanım, ilçe başkanları, belediye meclis üyesi arkadaşlarım, Küçükçekmecespor kulübünün başkanı ve yönetimini, Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul'un il temsilcisi ve yardımcı arkadaşlarım, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Küçükçekmecespor’umuzun 2024-2025 sezonu inşallah Türk futboluna Fair Play çerçevesi içinde sakatsız kazansız belasız başlayıp tamamlanmasını temenni ediyorum. Ben kardeşiniz Seymen Gençtürk olarak Küçükçekmecespor'da  profesyonel futbol oynamış, profesyonel yöneticilik yapmış, bu ilçenin bir evladı olarak bugün de açılışta olmaktan mutluluk duyuyorum.  İnşallah göreve geldiğimizde Türkiye Futbol Federasyonu olarak ilk yaptığımız iş amatör işler olarak Bölgesel Amatör Ligi İstanbul'da tek lige tek gruba düşürerek İstanbul nüfusunun hak ettiği üçüncü lige çıkma kontenjanını ilk kez tarihte yerine getirdik. Yani bu sene İstanbul'da 17  tane BAL takımımız  Küçükçekmecesporumuz ile  beraber mücadele edecek. Buradan yapılan yeni statü değişikliğiyle beraber iki tane takımımız üçüncü lige çıkma fırsatı bulacaktır.  2024-2025 sezonu Küçükçekmecespor’umuza hayırlı olsun.” Dedi.
Av.Burak Özmen,keyifli ve huzurlu geçmesini hepimizin ortak hedefi olmalıdır.  
TFF İstanbul Başkanı Av.Burak Özmen 'de 2024-2025 Futbol sezonun Küçükçekmece Spora başarılar dileriz. Sakatlığın olmadığı centilmence geçen bir sezon diliyor,Yeni futbol sezonun tüm kulüplerimiz ve paydaşlarımızı için sağlıklı,mücadeleci ,kefli ve huzurlu geçmesini hepimizin ortak hedefi olmalıdır.  Tüm spor camiasına saygılarımı iletirim yeni sezonda başarılar dilerim.


ÇEBİ: ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ
Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi de yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı “Kıymetli spor severler, federasyonumuzun temsilcileri, kulüp başkanları, belediye meclis üyelerimiz, çok değerli Küçükçekmeceliler, değerli hocalarımız; Küçükçekmecespor’umuzun 2024-2025 Futbol sezonu açılışı için bir arada bulunuyoruz. Hepinize hoş geldiniz diliyor, saygılarımı sunuyorum. Futbol tüm dünyada en çok sevilen, en çok izlenen, en çok ilgi gören  bir spor dalı. Dolayısıyla kuruluşu yüzyıla yaklaşmış olan Küçükçekmecespor kulübümüzün de bugün 2024-2025 futbol sezonu ile ilgili Küçükçekmecespor kulübümüzü iddialı ,hedeflerini kulüp başkanımızın ifadeler ile öğrenmiş olduk.
Ben, belediye başkanı olarak her zaman Küçükçekmecespor’umuzun yanında oldum ve olmaya devam edeceğiz. Hemen  hemen her maçı izleyen çok kıymetli futbol adamlarıyla sizlerle birlikte bu hedefe varabilmek için birlikte olduğumuzu, elimizde sürekli  Küçükçekmecespor kulübümüz için taşın altında olduğunu söylemek istiyorum. Küçükçekmecespor gibi ilçemizde diğer spor futbol kulüplerimize yeterince katkı sunmaya çalışıyoruz.  Küçükçekmecespor kulübümüz de  bunlardan bir tanesidir. Görüyorum ki Küçükçekmecespor yönetim ile taraftarı ile teknik heyet ve futbolcular ile kenetlenmiş, geçen sezon yarım kalan işi tamamlamak arzusunda. Biz de Küçükçekmecespor’umuza üzerimize düşeni yapacağız. Bu takım  tüm hemşerilerimizin takımıdır. Yeni futbol sezonunun liglerde mücadele edecek tüm takımlarımıza, sporcularımıza, kulüp yöneticilerimize şimdiden başarılar diliyorum. Dostluk ve rekabet içerisinde geçen bir sezon olmasını temenni ediyorum.”

Muhabir: İskender Kordu