Yeşil beyazlıların 9 günlük kamp boyunca iki hazırlık maçı yapacağı, teknik direktör Erdal Albayrak’ın kampta takımın fizik kondisyonunu arttırarak taktiksel düşüncesini de futbolculara aşılamaya çalışacağı bildirildi. 
Kamp öncesi sorularımızı yanıtlandıran teknik direktör Albayrak şu ana kadar yaptıkları çalışmalarda iyi geri dönüşler aldıklarını söyledi. 

Whatsapp Image 2024 09 10 At 12.33.10

ALBAYRAK: BÜTÜN OYUNCULARI OYNATMAYA ÇALIŞTIK

Albayrak “Şu ana kadar yaptığımız çalışmalarda sonuçlar gayet iyi. Beklentilerimizin doğrultusunda herşey. 4 tane hazırlık maçı yaptık. Bu da çok verimli geçti oyuncuları görmek, oyuncuların birbirlerini tanımaları açısından. Bütün oyuncuları oynatmaya çalıştık. Herşey iyi geçti bizim açımızdan. Skor açısından da belki olumlu ama biz skordan daha çok bütün takıma ve oyunculardan bireysel olarak alacağımız verimi görmeye çalıştık. O da iyi bir veri oldu.” Diye konuştu. 

“KADRO OLARAK EKSİĞİZ”

Transfer çalışmalarına da değinen Albayrak “Bizim ihtiyacımız olan bölgeler de net olarak ortaya çıktı. Kadro olarak eksiğiz. Sayımız az. Kampla birlikte katmak istediğimiz birkaç oyuncu var.” Diye konuştu.

Muhabir: Eray Erginbaş