Küçükçekmecespor Metin Oktay Stadı’nda oynanan maçta kemik sesleri havada uçuşurken tam bir taktik savaşı şeklinde geçen 90 dakikadan gol sesi çıkmadı. İki takım da lig öncesi son provasında göz doldurdu. Tam bir lig havasında geçen mücadelede iki takımın teknik adamı da taktik savaşı verdi. 
Maça iki takım da son derece istekli ve arzulu başladı. İlk dakikalardan itibaren tam bir taktik savaşı izledik. Küçükçekmecespor topa daha çok hükmetmeye ve oyuna yön vermeye çalışırken konuk Darıca Gençlerbirliği de topun olduğu her alanda çoğalarak temaslı oyunu seçti. Tam bir lig maçı havasında oynanan maçta sergilenen futbol tribünlere de büyük keyif verirken iki takımın da hem teknik hem de fiziksel anlamda iyi bir görüntü verdiği gözlendi. 


TARAFTARDAN TAM DESTEK


Hazırlık maçı olmasına rağmen Küçükçekmecespor taraftarları da maça büyük bir ilgi gösterdi. Yeşil beyazlı taraftarlar maçın ilk düdüğünden son düdüğüne kadar susmazken tribünde adeta onikinci adamı oynadı. 


ULAŞ DA MAÇI TAKİP ETTİ


Küçükçekmecespor Futbol Kulüpleri Destekleme Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet Ulaş da mücadeleyi kulüp başkanı Rasim Yüksel’le birlikte protokolden takip etti. Ulaş’ın yeni sezon öncesi dernek adına başarı dileklerini Yüksel’le paylaştığı bildirildi. 

Muhabir: İSKENDER KORDU