Ünlü oyuncu Kubilay Aka, başarılı oyunculuğu ve renkli özel hayatıyla sık sık gündeme gelirken, şimdi de Fenerbahçe Spor Kulübü'nün desteklediği "Zaferin Rengi" filmiyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.



Abdullah Oğuz'un yönetmenliğini üstlendiği film büyük bir heyecanla bekleniyor.



Filmin başrollerini Nejat İşler, Yiğit Özşener, Kubilay Aka, Gülper Özdemir ve Gonca Vuslateri paylaşıyor. Kubilay Aka ise filmde "Galip Kulaksızoğlu" karakterine hayat veriyor.

aka 1

Ünlü oyuncu Kubilay Aka, Birsen Altuntaş'ın YouTube kanalına verdiği röportajda rolü gereği nasıl 16 kilo verdiğini anlattı. Aka, "İki ay içinde 16 kilo verdim çünkü bir savaştan dönen bir karakteri canlandırmam gerekiyordu. Savaşın yorgunluğunu ve etkilerini yansıtmam gerekiyordu. Bu nedenle 2 ay boyunca özel bir diyet uyguladım.


aka 2

Spor yaptım, su bazlı beslendim, çorba ve meyve suları tükettim, sürekli salatalık yedim" dedi. "Zaferin Rengi" filminde, Nejat İşler (Sabri Toprak), Timuçin Esen (Topkapılı Cambaz), Yiğit Özşener (Mustafa Kemal Paşa), Gonca Vuslateri (Vera) ve Birce Akalay (Halide Edip) gibi dönemin sembol isimlerini canlandıracak.


aka 3
Film, benzersiz bir aşk hikayesi ve tarihe damga vurmuş bir spor müsabakasının etkileyici öyküsünü izleyiciyle buluşturacak.

Kaynak: BİRSEN ALTUNTAŞ