TV ünlüsü Kourtney Kardashian ve eşi Travis Barker ayrılmaz ikili gibi görünebilir... Ancak aralarında pek de romantik olmayan bir gerginlik var. Çünkü Kourtney Kardashian'ın eski sevgilisi Justin Bieber'la konuşmak ve ona yardım etmek istediği söyleniyor. Barker, yaklaşık on yıl önce eşinin Justin Bieber ile yaşadığı kısa ilişkiden sebebiyle pek de memnun değil...

UZAK DURUYORLAR

Bieber, Ashton Kutcher ve diğer ünlüler gibi, rapçi Diddy'nin seks ticareti ve dolandırıcılık suçlamaları nedeniyle ondan uzak duruyor. Diddy'nin tutuklanması ve yaklaşan davası sebebiyle Justin Bieber kendisini dünyadan soyutladı ve kimseyle konuşmuyor.

KISA BİR İLİŞKİ

Kardashian ve Bieber'ın Ekim 2015'te kısa bir ilişki yaşadıkları söyleniyordu. Çok uzun sürmese de bir birliktelik yaşadılar. Kourtney ve Travis Barker, Mayıs 2022'de görkemli bir törenle hayatlarını birleştirdi.

SON DERECE SAYGISIZ

Çifte yakın bir kaynak, "Travis, Justin'i kıskanmıyor. Ancak eşinin ona ulaşmaya çalışmasını son derece saygısız buluyor. Herkes Justin ve Kourtney'in zamanında birlikte olduğunu biliyor. Travis; insanların, karısının Bieber'a tekrar yakın olduğunu düşünmesi fikrini kaldıramıyor" dedi. Bu kaynak, InTouch Weekly'ye konuştu.
 

Muhabir: Öznur Demirbey