Mahkemede, onlarca köpeğe cinsel tacizde bulunduğunu, işkence ettiğini ve öldürdüğünü itiraf eden İngiliz timsah uzmanı, 10 yılını hapiste geçirecek. BBC ve NBC News'in haberine göre; 53 yaşındaki Adam Britton, Avustralya'da cezasını çekecek.


HER TÜRLÜ SAPIKLIK!


Britton, ayrıca dört adet çocuk istismarı materyaline erişim suçlamasını da kabul etti. Britton; Kasım 2020'den Nisan 2022'ye kadar farklı yaş ve cinslerden 42 köpeğe işkence ederek öldürdü. Bu anları da filme aldı. Daha sonra videoları farklı takma adlar altında çevrimiçi olarak paylaştı.


ADI İŞKENCE ODASI


Evcil hayvanlarını vermek zorunda kalan insanlardan köpekleri almak için çevrimiçi bir site kullanan Britton, mülkünde bulunan ve içine kayıt ekipmanı yerleştirdiği nakliye konteynerinde hayvanlara kötü muamele ediyordu. Bu konteynere "işkence odası" adını veriyordu.


PİŞMANLIK DUYUYORUM!


Mahkeme kayıtlarına göre; Britton onları öldürdükten sonra köpeklerin kalıntılarından bazılarını timsahlara yediriyordu. Cani adam, "Masum hayvanlara verdiğim acı ve travmadan dolayı derin bir pişmanlık duyuyorum" dedi. Hakim Michael Grant, eylemlerini "tuhaf" olarak niteledi ve köpeklere işkence etmekten aldığı "saf zevkin" "iğrenç derecede belirgin" olduğunu söyledi.


AKIL HASTALIĞIM VAR


Hakim, Britton'ın en az 39 köpeği kasten öldürdüğünü doğruladı. Michael Grant, "Sizin ahlaksızlığınız, sıradan bir insanın anlayışının çok ötesinde" yorumunda bulundu. Sapık cani, başkalarına zarar veren cinsel ilgilere sebep olan bir akıl hastalığı yaşadığını belirtti. Bunun için de bir tedavi arayacağını söyledi.
 

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ