Nassau County Şerif Ofisi Deniz Birimi; sosyal medya paylaşımında, bir köpekbalığı saldırısına yanıt verdiklerinde kurbanın kritik bir yarayla bulunduğunu söyledi. Yetkililer, köpekbalığının adamın sağ kolunun dirsek altına ciddi zarar verdiğini ve önemli bir miktarda kan kaybı yaşandığını kaydetti.

Şerif ofisi, "Hızla hareket eden bir polis memuru gemiye bindi ve kanamayı durdurmak için turnike uyguladı. Müdür yardımcısı daha sonra tekneyi Fernandina Plajı İtfaiye Ekibi'nin beklediği Dee Dee Bartels tekne rampasına yönlendirdi" açıklamasını yaptı.

İYİLEŞMESİ BEKLENİYOR

21. doğum gününde katledildi 21. doğum gününde katledildi

Kurban daha sonra tedavi için yerel bir hastaneye götürüldü. Şerif ofisi, durumunun kritik olmasına rağmen adamın iyileşmesinin beklendiğini söyledi. Yaşanan olay, bu ayın başlarında Florida'daki Walton County plajlarında, sadece 90 dakika arayla gerçekleşen iki ayrı köpekbalığı saldırısı sonucu üç kişinin yaralanmasının ardından geldi.

Florida Balık ve Yaban Hayatı Koruma Komisyonu'na göre; Florida sularında köpekbalığı aktivitesi tipik olarak nisan ve ekim ayları arasında zirveye ulaşıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ