29 yaşındaki yatırım bankacısı Gladys Tsoi, "Nisan ayında kanişim Hershey'e Japonya'da lüks bir tatil hediye ettim. Oraya birlikte özel jetle gittik. Dört ay içinde birlikte Japonya'ya yaptığımız ikinci seyahatti. Hong Kong'daki evimizden ilk uçuş ticari bir havayoluylaydı ve bana 10.100 dolara mal oldu. İkinci seyahatin fiyatı ise 38.000 dolar gibi önemli ölçüde daha yüksekti. Ağır masraflara rağmen tüylü arkadaşım için para harcamaktan pişman değilim. Bir yatırım bankasında tam zamanlı çalışırken yıllarca biriktirdiğim para, bana bu kadarını rahatlıkla harcayabilme kapasitesini verdi. Ayrıca, ortaklıklar ve marka işbirlikleri için ara sıra ödeme aldığım Instagram hesabımla da ek gelir elde ediyorum" dedi.

ONA YENİ BİR YUVA VERDİM

Gladys Tsoi, "2021'de, tacizci yetiştiricilere maruz kalmış ve yeni bir yuvaya ihtiyacı olan bir kaniş hakkında Facebook gönderisine rastladım. Daha iyi bir hayat yaşamasını istedim, bu yüzden onu sahiplendim. O zamanlar Hershey iki buçuk yaşındaydı ve zaten iki köpeğim daha vardı. 29 yaşındayım ve yıllardır köpeklerimle yurt dışına seyahat etmenin hayalini kuruyordum. Ailem ve ben, Hershey'i, olağanüstü mizacı nedeniyle seçtik. Uçak yolculuklarıyla başa çıkacağına ve yeni ortama uyum sağlayacağına dair güvenim vardı" diye konuştu.

Sierra Leone'de küçük kızlar artık evlendirilemeyecek. Aksi durumda ağır cezalar var Sierra Leone'de küçük kızlar artık evlendirilemeyecek. Aksi durumda ağır cezalar var

JAPONYA'DAKİ ORTAM İNANILMAZ

Genç kadın, "Evcil hayvan dostu kültürü nedeniyle Japonya'yı seçtim. Konaklama, yemek seçenekleri ve köpeklere açık parklar bulmak kolaydı. Evcil hayvanlara, sağlıklı olmaları durumunda toplu taşıma araçlarında bile izin veriliyor. Ve Japon evcil hayvan ürünlerinin büyük bir hayranı olarak varış noktası ideal bir seçimdi. Tokyo'daki konaklamamız sırasında şehrin evcil hayvan dostu olanaklarından faydalandık. Evcil hayvan takviyeleri içeren kapsül makineleri, ücretsiz evcil hayvan bakımı ve gurme evcil hayvan yemek menüsü gibi olanaklara sahip Inumo Shibakoen Hotel'de kaldık" dedi.

BAZILARI BENİ SAVURGAN BULABİLİR

Tsoi, "Her iki gezi de yüksek fiyat etiketleriyle geldi, özellikle de özel jeti tercih ettiğim ikinci turda. Otellerin maliyeti ise yaklaşık 5.000 doları buldu. Geriye dönüp baktığımızda, her kuruşun iyi harcandığını görüyoruz. Bazıları beni savurgan bulabilir. Ama Hershey'in yüzündeki saf sevinci görmek hayatıma anlam ve amaç katıyor. Bir sonraki seyahatimizde, büyük köpek arkadaşlarımdan Milo veya Malibu'yu da yanımıza almayı düşünüyorum" yorumunu yaptı.

Kaynak: HABER MERKEZİ