Son yılların dikkat çeken isimlerinden İrem Derici, Bursa'da unutulmaz bir konserle dinleyicileriyle buluştu. Yoğun ilgi gören şarkıcı, sahnede enerjisiyle ön plana çıkarak renkli anlara imza attı.


Konserine "Yansın Geceler" şarkısıyla başlayan Derici, Bursalılara müzik dolu bir şölen yaşattı.



Repertuarında "Zorun Ne Sevgilim", "Sevgi Olsun Taştan Olsun", "Acemi Balık" gibi popüler şarkıları bulunan ünlü şarkıcı, gecenin ilerleyen saatlerinde duygu yüklü eserlerine de yer verdi.

"Kalbimin Tek Sahibine" ve "Değmezsin Ağlamaya" gibi dokunaklı şarkılarıyla izleyicilerin kalbini fetheden Derici, şarkı aralarında dinleyicileriyle samimi sohbetlere de imza attı.

Bursa'ya gelirken yaşadığı talihsizlikleri paylaşan İrem Derici, konserde şu sözleri dile getirdi: "Provalarıma gideceğim, önce bizim arabanın lastiği patladı. Sonra telefonum bozuldu, olsun popçusun alırsın yenisini.

Sonra Bursa'ya bizi getirecek olan araç yoldayken alev aldı. Başka araç geldi, Bursa'ya 40 dakika kala yine bir şey oldu, araç saplandı. Kaldık öyle. Size yetişmek için artık otostop çekeceğim gibi bir noktadaydık. Neyse ki polis memurlarımız yardıma koştular, en sonunda Doblo ile konsere geldik."

Kaynak: İHA