Amerikalı kadın, Hindistan'daki bir ormanda ağaca zincirlenmiş halde bulundu. Bunun üzerine eski kocasını yakalamak için insan avı başlatıldı. 49 yaşındaki Lalita Kayi Kumar, ağladığını duyan bir çoban tarafından Goa'nın Sonurli köyü yakınlarındaki ormanda bulundu.

ONUŞAMADI NOT YAZDI

Kurtarılmasının ardından konuşamayan kadın, eski eşinin kendisini ölüme terk ettiğini ve 40 gündür yiyeceksiz yaşadığını iddia eden bir not yazdı. 40 günlük süre tıbbi olarak mümkün değildi. Ancak neredeyse iskelete döndüğü için çok uzun bir süredir aç kaldığı belliydi.

ELLERİ SERBESTTİ

Ayrıca kendisine ağır psikoz için bir enjeksiyon yapıldığını, bunun çenesinin ciddi şekilde kilitlenmesine ve su içememesine neden olduğunu iddia etti. Bayan Kumar'ın bacakları bağlıydı ancak elleri serbest durumdaydı. Bir polis memuru, zincirlerini çözemeyecek kadar güçsüz olduğunu söyledi. Ayrıca vücudunda çok sayıda başka yaralanmanın izleri olduğu bildirildi.

E31Cd2Eec80F6E968758Ac5E0A6E695D

CİNAYETE TEŞEBBÜS

Polis, kaçmadan önce onu zincire vurduğu iddia edilen eski kocasına karşı cinayete teşebbüs davası açtı. Çiftin akrabaları polis tarafından sorgulanıyor. Kadın, doktorların ruh sağlığıyla ilgili endişelerini dile getirmesinin ardından uzman tedavisi için Goa Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Bir hastane yetkilisi, "Tehlikeden kurtuldu. Ancak şiddetli depresyon ve diğer ruh sağlığı rahatsızlıklarından muzdarip. Antidepresan kullandığını gösteren tıbbi reçeteler bulduk" dedi. Kadının 10 yıldır Güney Hindistan'da yaşadığı öğrenildi.

Muhabir: Tamer Ayeri