İngiltere Premier Lig’de son 3 sezonun şampiyonu olan ve bu sezon da 6’da 6 ile liderlik koltuğunda oturan Manchester City’de bu akşam Lig Kupası 3. turunda Newcastle United öncesi ulaşım krizi yaşanıyor.

PEP2

Kulübün uçak ayarlayamaması nedeniyle Manchester City kafilesi, Newcastle’dan 230 kilometre otobüs yolculuğu yapmak zorunda kalacak.


Manchester City’nin, yakın deplasmanlara gidiş dönüşte tercih ettiği tren yolculuğu ise maç bitiminde seferler sona erdiği için gerçekleşemedi.

PEP3 (1)

Bu gelişme gelecek 7 maçının 6’sını deplasmanda oynayacak Manchester City’nin Teknik Direktörü Pep Guardiola’yı oldukça sinirlendirdi.

Pep Guardiola, “Otobüs nedeniyle 2-3 saat rötarlı dönebileceğiz. Zaten sıkışık fikstürde oyuncularım ne zaman dinlenecek?” sözleriyle şikayetini dile getirdi.

PEP2-1

Sakatların çokluğunun kendilerini zor durumda bıraktığını belirten Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, “Önümüzde Wolves, Leipzig ve Arsenal gibi zorlu maçlar var. Her sezon oyuncularımın dinlenme süreleri azalıyor. Bundan hiç memnun değilim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: GALİP ÖZTÜRK