Kamyonetiyle, ikiz kız çocuklarını da yanına alarak Kaliforniya'daki bir uçurumdan okyanusa uçan Robert Brians, 31 yıl hapis cezasına çarptırıldı. San Diego Bölge Savcılığı'na göre; 51 yaşındaki Robert Brians, 2020'deki olayla bağlantılı olarak iki kez cinayete teşebbüs, çocuk istismarı, adam kaçırma, aile içi şiddet ve hırsızlık suçunu kabul etti.

ÖFKE NÖBETİ GEÇİRDİ

Savcıların basın açıklamasına göre; Brians, boşanma ve velayet anlaşmazlığı ortasında öfke nöbeti geçiriyordu. Gecenin bir vakti iki yaşındaki ikizlerini anne ve babasının evinden çıkarıp, kızları ve kendisini öldürmeyi planlıyordu.

ALÇAKLIĞIN ÖTESİNDE!

Bölge Savcısı Summer Stephan, "Eşinize zarar vermek için masum çocuklarınızı öldürmeye çalışmak alçaklığın ötesinde bir şey. Tarifsiz bir vahşet. Bu sanığın yerini bulan ve küçük kızları boğulmaktan kurtaran ilk müdahale ekiplerine minnettarım" dedi.

KISA SÜREDE BULDULAR

PEOPLE'ın haberine göre: Brians olaydan önce ayrı yaşadığı eşine, "Sana söyledim, kızlar cennete gidecek ve ben seni beklemek için cehenneme gideceğim" diye mesaj attı.  İhbar üzerine ekipler kamyoneti ve kızları kısa sürede buldu ve onları kurtardı.

Muhabir: Münevver Beyza Morgül