ABD'de bir kadın, yakında evlenecek kızının düğünde ölen kocasının fotoğrafının yanında oturmasının istendiğini söyleyerek bu sebeple törene katılmayacağını söyledi. Kadın, Reddit'te paylaştığı gönderide, kendisi ve kocasının iyi bir ilişkiye sahip olmadığını yazdı. Reddit bir Amerikan sosyal haber ve tartışma sitesidir.

YENİ KOCAMI SEVMİYOR

Gerçek adı belli olmayan kadın, "Hayatı boyunca alkolizmle mücadele etti. Boşandıktan sonra kendini tamamen içkiye verdi. Bir süre sonra yeniden evlendim, ancak kızım yeni kocamla geçinemiyor. İlişkileri gergin" dedi.

BAŞKA YERE GEÇSİN

Tepkili anne, "Törende merhum kocamın bir resmini yanıma koymak istediğini söyledi. Bunu onu onurlandırmanın bir yolu olarak görüyor. Tören sırasında benim, resmin yanında oturmamı ve yeni kocamın başka bir yere geçmesini de talep ediyor" yorumunu yaptı.

BANA 'PİSLİK' DEDİ

Şöyle devam etti: Ona bu düzenlemeden rahatsız olduğumu söyledim. Üzüldü ve bencil davrandığımı belirtti. Kendisine ve babasının anısına saygısızlık ettiğimi söyledi. Ona eğer planı buysa düğüne katılamayacağımı söyledim. Bana 'pislik' dedi ve şu anda aramız çok kötü...

Kaynak: HABER MERKEZİ